Pay attention to your yourself

Mindcode Personal

Programele Mincode Personal pot fi încărcate și utilizate cu success indiferent care este domeniul în care îți desfășori activitatea,
din momentul în care te decizi că îți dorești să îți atingi obiectivele în cel mai eficient mod și să trăiești un stil de viață integrat,
un echilibru între viața personală și cea profesională.


De ce să implementezi programele Mindcode la nivel personal:

  Pentru că pe termen lung motivația intrinsecă te conduce spre rezultate mai bune decât colegii tăi care caută recompense externe.
  Pentru că un comportament de tip intrinsec te conduce la o bunăstare atât fizică cât și mentală. Capeți o mai mare încredere în tine, relații interpersonale mai bune și o stare generală mai bună.
Pentru că atitudinea ta și performanțele individuale te conduc la un nivel superior de satisfacție, devenind mai bun în ceea ce contează pentru tine.
Pentru că obiectivele și eforturile de a le atinge să devină foarte clare
Pentru că devii atât de performant încât de la un simplu angajat te transformi într-un pilon de bază al companiei pentru care lucrezi.

Chessboard Strategy for You se desfășoară în 5 etape – părți integrante ale “sistemului de operare”
Talent Management for Performance (6 sesiuni care împreună cumuleaza 12 ore)

 

Chessboard Strategy for You

În goana după bani și traiul de la o lună la alta, asteptarea zilei de salariu, focusarea pe o sumă fixă din care să poți trăi îți răpesc toată energia cu care te încarci în puținul timp liber?
Locul de munca îl percepi ca pe o cursă a șobolanului din care ai vrea să scapi?
Îți dorești să îți găsești chemarea și nu doar un loc de muncă oarecare?

În momentul în care te-ai decis să găsești răspunsurile la întrebările de mai sus, să îți înțelegi și reconfigurezi mintea, să o reprogramezi pentru ca ea să îți devină aliat și să îți construiești viața pe care ți-o dorești, aplică la Chessboard Strategy for You.
În cadrul acestui program vei fi ghidat prin întrebări, tehnici, exemple și modele, astfel încât să experimentezi perspective noi și să-ți găsești răspunsurile.
Contactează-ne