Talent Management for Performance

Crezul nostru este....

O companie care își dorește să devină din ce în ce mai productivă are nevoie de o elită de oameni excepționali, puternici și performanți. Iar oamenii care performează sunt cei care fac cu plăcere ceea ce fac.

Misiunea noastră este...

Să creștem performanța și productivitatea business-urilor din România, atât prin programele de dezvoltare organizațională pe care le-am construit, cât și prin cele de coaching personal și consiliere de carieră.
Talent Management for Performance (TMP) este o abordare clădită pe motivația internă, în jurul nevoii de a face lucrurile pentru că ele contează, pentru că ne place, fiindcă sunt interesante și pentru că ele sunt părți ale unui ceva important pentru noi și pentru lumea în care trăim. La Mindcode te ghidăm să-ți hrănești valorile, atitudinea și motivația, astfel încât să-ți folosești la maximum competențele și abilitățile dobândite care, împreună cu acțiunea propriu-zisă, te conduc la rezultatul dorit.

Cine suntem


Suntem o echipă de specialiști în programare neurolingvistică care te poate ghida în procesul de redescoperire și redefinire a ceea ce-ți dorești să fii. Ca rezultat, vei ști cum gândești și cum îți folosești mintea, cum să utilizezi limbajul și cum te afectează acest lucru, și cum să îți comanzi acțiunile ca să-ți atingi scopurile.

În calitate de integratori Mindcode, înțelegem și analizăm fiecare profil în parte, oferind membrilor cheie dintr-o companie imaginea clară a dinamicii și interacțiunii dintre profilul fiecarei persoane și rolul pe care îl joacă în cadrul business-ului. Pentru a avea rezultate de excepție și oameni motivați, integrăm în cel mai eficient mod programele Mindcode de excelență în comunicare și vânzări, de învățare și motivare, de relaționare și colaborare, atât de necesare unei afaceri care își dorește să fie percepută de catre beneficiari ca fiind un business cu efecte maxime.


Echipa Mindcode


Mihaela Ioanițescu

Owner Mindcode - Master Practitioner în NLP, Consultant Inventory Work-Atitude-Motivation, cu experiență de mai bine de 15 ani în domeniul resurselor umane


"Pentru mine cunoașterea continuă, care dezvăluie modelele ascunse și dinamicile care leagă părțile de întreg este principala preocupare. Gândesc în termeni de competențe și rezultate, văd autoritatea ca fiind contextuală și bazată pe expertiză. Cred cu tarie că oamenii pot cu adevărat să performeze doar atunci când fac cu placere ceea ce fac."

Ioana Brunet

Managing Partner Mindcode - Sociolog, Practitioner în NLP, experiență în resurse umane și relații cu clienții


"Cred în curiozitatea și creativitatea înnascute ale oamenilor și în motivația lor de a construi lucruri extraordinare atunci când se află în locul potrivit. Mai cred că fiecare dintre noi are dreptul și datoria de a găsi acel loc în timpul pe care îl are la dispozitie. Pentru mine Mindcode este locul în care pot să contribui și să construiesc împreună cu cea mai tare echipă pe care n-ai cunoscut-o încă, dar care îți poate schimba viața (atunci când îți dorești acest lucru)."

Mihai Vasilescu

Grafician, Master Practitioner în NLP, Trainer


"Cred că fiecare om are un izvor nelimitat de resurse care îi oferă acces la un univers infinit de posibilități în viață. De asemenea, mai cred că pentru a descoperi și utiliza aceste resurse, o comunicare eficientă este la fel de vitală ca și respirația. Ca trainer și integrator, misiunea mea este să ajut oamenii să-și găsească drumul către acel izvor, pentru a trăi așa cum doresc. Mai exact, să învețe să comunice eficient – cu ei inșiși și cu ceilalți – și astfel să-și transforme viața."

Marius Mandache

Content creator, Content writer, Blogger


"Pasionat de advertising și fotografie, concep și creez conținut media și când dorm, visez texte simpatice, promovez cu bucurie în Social Media brandul Mindcode ca să afle cât mai multă lume cât de faini suntem. Mindcode este locul în care mă simt mai bine decât acasă și în care simt că evoluez și că mă reinventez."