MindCode – Talent Management for performance

MindCode _Talent Management for performance este un nou sistem de operare pentru biocomputerul uman.

Sistemul opereaza cu 3 programe ce urmaresc modul in care partile, conexiunile, interactiunile, sinapsele, functioneaza impreuna, atat pentru dezvoltarea sistemului nervos al unui business, cat si pentru ca oamenii sa se poata ridica deasupra diviziunii dintre munca si distractie.

Te invata cum sa-ti hranesti valorile, atitudinea si motivatia, astfel incat sa-ti folosesti la maximum competentele si abilitatile dobandite care, impreuna cu actiunea propriu-zisa, te conduc spre rezultatul dorit.

Experientele necesita achizitia de noi instrumente, unele dintre ele fiind scurtaturi. Adica, aplicam ceea ce am invatat din experiente ca sa evitam efortul excesiv. Facand aceeasi activitate de zece ori, ne putem da seama care dintre etape este esentiala si care poate fi scurtata sau eliminata, si care din secvente de etape va produce rezultatul dorit mai repede si mai usor.

Cine suntem

Suntem o echipa de specialisti in programare neurolingvistica, care te poate ghida in procesul de redescoperire si redefinire a ceea ce-ti doresti sa fii. Ca rezultat vei sti cum gandesti si cum iti folosesti mintea, cum utilizezi limbajul si cum te afecteaza acest lucru si cum sa iti comanzi actiunile ca sa-ti atingi scopurile.

In calitate de integratori MindCode, intelegem si analizam fiecare profil in parte, oferind membrilor cheie dintr-o companie imaginea clara a dinamicii si interactiunii dintre profilul fiecarei persoane si rolul pe care il joaca aceasta in cadrul business-ului.

Pentru a te ajuta sa gasesti solutiile potrivite in situatii inedite, pentru a avea rezultate de exceptie si pentru a putea sa lucrezi cu oameni motivati, integram, in cel mai eficient mod, programele MindCode: de excelenta in comunicare si vanzari, pentru invatare rapida si motivare, de relationare si colaborare.

Programe atat de necesare in business, care au efecte maxime percepute in mod direct de actionarii si de catre clientii care beneficiaza de produsele sau serviciile tale.

Mihaela Ioanitescu

Pentru mine cunoasterea continua, care dezvaluie modelele ascunse si dinamicile care leaga partile de intreg este principala preocupare. Gandirea sistemica este parola cu care pot accesa o realitate mai larga fie ca ma refer la viata personala sau la business-urile pe care le coordonez. Acest tip de gandire imi ofera un model de luare de decizii care ma ajuta sa gestionez intr-un mod eficient schimbarea si adaptarea la schimbare. Gandesc in termeni de competente, vad autoritatea ca fiind contextuala si bazata pe expertiza. In loc de disciplina si lege, consider ca informatia, cunoasterea si banii sunt cei trei factori motivatori ce conduc lumea.

“Nu va puteti modifica inaltimea sau ADN-ul, dar atata timp cat va puteti schimba atitudinea, puteti schimba intrumentele si experientele pe care le folositi pentru a va dezvolta capacitatea de gandire – mai ales cea de gandire integrativa, o gandire rationala si practica care necesita cunoastere si originalitate, ambele cu radacini in experienta.”

.

Roger Martin  – Mintea Opozabila

Ioana Brunet


Am insistat dintotdeauna sa cred in posibilitatea de a avea un job care sa-mi placa si care sa ma faca sa simt ca munca mea chiar conteaza, sa ma trezesc dimineata cu pofta de a descoperi ceva nou, ca atunci cand eram copil. Cred in curiozitatea si creativitatea innascute ale oamenilor si in motivatia lor de a construi lucruri extraordinare atunci cand se afla in locul potrivit. Mai cred ca fiecare dintre noi are dreptul si datoria de a gasi acel loc in timpul pe care il are la dispozitie.

Modul in care functioneaza si interactioneaza oamenii, culturile din care fac parte si povestile lor m-au fascinat si intrigat in acelasi timp pe tot parcursul facultatii de sociologie si dupa. Experienta anilor in care am schimbat diverse  job-uri m-au adus tot mai aproape de cel in care sunt astazi si care imi permite sa imi pun in valoare calitatile si sa imi constientizez si „lucrez” defectele.

Pentru mine MindCode este locul in care pot sa construiesc impreuna cu cea mai tare echipa pe care n-ai cunoscut-o inca, dar care iti poate schimba viata (atunci cand iti doresti acest lucru).

„Find a job you like and you add five days to every week” (H. Jackson Brown)

Marius Mandache


Pasionat de advertising, de fotografie, de texte simpatice, concep si creez conținut media și când dorm, visez SEO, dezvolt infografice ca să înțelegi cu lejeritate, promovez în Social Media brandul MindCode ca să afle cât mai multă lume de cât de faini suntem. MindCode este locul în care mă simt mai bine decât acasă și în care simt că evoluez, că trăiesc și că mă reinventez.

Scriu de mai mult de zece ani, dar am devenit blogger (cu acte-n regulă) din 2013, îmbinând utilul cu plăcutul și rezultând continut valoros pentru numeroși clienți (advertoriale, opinii, review-uri etc.), cu peste 50 de campanii in social media castigate sau în care am fost clasat in primele trei locuri. Imimplac provocărie de orice fel și scriu lejer, cu pasiune, despre orice subiect cu care rezonez. Imi place sa scriu despre oameni. Traim vremuri interesante si este nevoie sa ne reinventam la fiecare pas pentru a rezista, pentru a evolua, pentru mai bine.

Aduc cu mine experiența mea de Content Creator (pe lângă scris, am proiecte foto si video in derulare)  și toate skill-urile dobândite să fac ca proiectul MindCode să devină un camarad de incredere in viața tuturor celor cu care va interacționa. Poate, chiar un prieten, cu care să stai la masă și să povestești la un pahar de vin sau la o ceașcă de cafea.

Irina Andreescu


Imi plac viata si culorile, ador sa citesc si sa ma joc cu literele, cuvintele  si imaginile pentru a crea mereu ceva nou. Pentru ca sunt de parere ca toti avem de invatat pe parcursul vietii, am ales sa incep un drum nou alaturi de echipa MindCode, de la care sunt convinsa ca voi avea ce invata.
Ca sa pot contribui la randul meu, la misiunea Mindcode, aduc cu mine, tot ce am invatat si experimentat in rolurile pe care le-am jucat pana acum:  reporter de teren, regizor de emisie si montaj, redactor si designer instructional.
La fel ca o plimbare cu bicicleta in miez de vara, care nu stii niciodata unde te va purta, dar stii sigur ca va fi o experienta unica si satisfacatoare sufleteste, sunt convinsa ca asa va fi si calatoria  cu membrii echipajului MindCode si cu toti cei care ni se vor alatura.
Join Our Newsletter

Join Our Newsletter


Signup today for free and be the first to get notified on new updates.