De ce MindCode?


Despre noi

MindCode _Talent Management for performance este un nou sistem de operare pentru biocomputerul uman. Sistemul opereaza cu 3 programe ce urmaresc modul in care partile, conexiunile, interactiunile, sinapsele, functioneaza impreuna, atat pentru dezvoltarea sistemului nervos al unui unui business, cat si pentru ca oamenii sa se poata ridica deasupra diviziunii dintre munca si distractie.

In calitate de integratori MindCode, intelegem si analizam fiecare profil in parte, oferind membrilor cheie dintr-o companie imaginea clara a dinamicii si interactiunii dintre profilul fiecarei persoane si rolul pe care il joaca in cadrul business-ului. Pentru a avea rezultate de exceptie si oameni motivati, integram in cel mai eficient mod programele MindCode de excelenta in comunicare si vanzari, de invatare si motivare, de relationare si colaborare, atat de necesare unei afaceri care isi doreste sa fie perceputa de catre beneficiari ca fiind un business cu efecte maxime.

Misiunea noastra

Pentru ca ne dorim sa intarim afacerile, sa rezolvam o multime de probleme, sa ascutim gandirea si sa acceleram creativitatea si inovatia, misiunea noastra este sa reparam nepotrivirea dintre ceea ce stie stiinta si ceea ce se intampla in business-uri, aducand notiunile de motivare ale secolului 21 si sa multiplicam modelul/modelele de performanta si de success ca sa contribuim la dezvoltarea comunitatii in care traim si astfel sa putem schimba lumea.

Oamenii de stiinta care au studiat factorii motivationali ne-au dat aceasta abordare noua. Este o abordare cladita mai mult pe motivarea interna, in jurul nevoii de a face lucrurile pentru ca ele conteaza, pentru ca ne place, fiindca sunt interesante si pentru ca ele sunt parti ale unui ceva important.Intrebari frecventeEchipa

1Am nevoie de MindCode?

Sistemul de operare MindCode poate fi incarcat si utilizat de toti cei care, indiferent de domeniul in care-si desfasoara activitatea marketing si vanzari, administrativ si IT, contabilitate si productie), doresc sa-si atinga obiectivele in cel mai usor mod si sa traiasca un stil de viata integrat, ca sa obtina un echilibru intre viata personala si viata profesionala.

2Pot achizitiona programele?

Da, daca te regasesti printre:

Antreprenorii care inteleg ca importanta scopului se alatura importantei profitului.

CEO-ul, care vrea sa reproiecteze si sa revolutioneze business-ul pentru ca in rezolvarea problemelor complexe este nevoie de o minte iscoditoare si disponibilitatea de a experimenta cai alternative care sa conduca la o noua solutie.

Managerii care vor sa-si creasca sau sa-si intareasca puterea, imaginea personala, pozitia, libertatea de actiune, succesul in acelasi timp cu veniturile in cadrul companiei in care munceste .

3Ce programe imi ofera sistemul de operare MindCode?

1. Chessboard Strategy Un program ce identifica, decodeaza tiparele de motivatie si de gandire ale angajatilor. Repartizeaza angajatii pe acele tipuri de activitati ce li se potrivesc si care-i determina sa-si foloseasca abilitatile si competentele ca sa performeze. Creeaza, in cadrul echipelor si a companiei, interactiune bazata pe comunicare, colaborare si valoare adaugata.

2. Becoming an Integrator Un program ce ofera up-grade-ul necesar ca un manager sa devina integrator si sa poata administra orice fel de situatie, indiferent de cat de complexa este. In plus, ofera codurile pentru ca, in noul lui rol de integrator, managerul sa obtina: * imagine, viziune, realizare personala; * echilibrul intre nevoile personale si nevoile celorlalti, necesar unui stil de viata integrat; * sa-si dezvolte competente noi pentru a construi si dezvolta acele relatii care-i servesc noului rol.

3. Maestro Un program ce ofera up-grade-ul necesar pentru ca un Integrator sa: * capete maestrie, sa devina tot mai bun si sa isi poata accesa geniul personal; * isi creeze propriul lui model si, apoi, sa-l poata multiplica; * poata contribui la ceva ce contează pentru el, dar care este mai presus de el insusi.

4De ce sa incarc noul sistem de operare la nivel personal?

 • Pentru ca pe termen lung motivatia intrinseca te conduce spre rezultate mai bune decat colegii tai care cauta recompense externe.
 • Pentru ca un comportament de tip intrinsec te conduce la o bunastare atat fizica cat si mentala. Capeti o mai mare incredere in tine, relatii interpersonale mai bune si o stare generala mai buna.
 • Pentru ca dintr-o persoana cu o motivatie externa poti deveni o persoana cu motivatie interna, comportamentul de tip intrinsec este construit si nu innascut.
 • Pentru ca atitudinea ta si performantele individuale te conduc la un alt nivel de satisfactie, devenind mai bun in ceea ce conteaza pentru tine.
 • Pentru ca obiectivele si eforturile de a le atinge devin foarte clare.
 • Devii atat de implicat incat timpul, locul si chiar propria ta fiinta se pierd in acea activitate.
 • 5De ce sa incarc noul sistem de operare la nivel de companie?

 • Pentru ca intelegi faptul ca importanta scopului se alatura importantei profitului
 • Stii ca aceasta deplasare de mentalitate inspre a acompania profitul de scop are potentialul de a reinventa afacerea ta si a schimba lumea.
 • Pentru ca in rezolvarea problemelor complexe este nevoie de o minte iscoditoare si disponibilitatea de a experimenta cai alternative care sa conduca la o noua solutie.
 • Deoarece companiile care ofera autonomie de cele mai multe ori isi depasesc competitorii.
 • 6Cand pot sa incarc noul sistem de operare?

  Atunci cand ai nevoie de programe si tactici inovatoare, pentru a deveni o provocare serioasa pentru liderii de piata prin repozitionarea produselor/serviciilor.

  Atunci cand vrei:

 • sa joci si sa castigi jocul numit “competitie”;
 • sa castigi experienta din lansarea de produse/servicii pe piata, prin colectarea de pareri de la utilizatori ca sa-ti imbunatatesti produsul, colectarea mai multor pareri de la utilizatori pentru continuarea acestui ciclu pe intreaga durata de viata a produsului/serviciului;
 • sa devii mai rapid si mai sigur pe tine ascutindu-ti sensibilitatea,capacitatea de a distinge intre conditii asemanatoare, dar nu identice precum si priceperea, capacitatea de a realiza o activitate astfel incat sa obtii constant rezultatul dorit;
 • sa devii din ce in ce mai bun in generarea solutiilor creative;
 • sa capeti maiestrie prin transformarea actelor constiente in obiceiuri automate.
 • Mihaela Ioanitescu

  Owner MindCode

  0722.363.969


  Join Our Newsletter

  Join Our Newsletter


  Signup today for free and be the first to get notified on new updates.