Pay attention to your yourself

Mindcode Personal

Programele Mincode Personal pot fi incarcate si utilizate cu success indiferent care este domeniul in care iti desfasori activitatea, din momentul in care te decizi ca iti doresti sa iti atingi obiectivele in cel mai eficient mod si sa traiesti un stil de viata integrat, un echilibru intre viata personala si cea profesionala.


De ce sa implementezi programele Mindcode la nivel personal:

  Pentru ca pe termen lung motivatia intrinseca te conduce spre rezultate mai bune decat colegii tai care cauta recompense externe.
  Pentru ca un comportament de tip intrinsec te conduce la o bunastare atat fizica cat si mentala. Capeti o mai mare incredere in tine, relatii interpersonale mai bune si o stare generala mai buna.
Pentru ca atitudinea ta si performantele individuale te conduc la un nivel superior de satisfactie, devenind mai bun in ceea ce conteaza pentru tine.
Pentru ca obiectivele si eforturile de a le atinge sa devina foarte clare
Pentru ca devii atat de performant incat de la un simplu angajat te transformi intr-un pilon de baza al companiei pentru care lucrezi.

Chessboard Strategy for You se desfasoara in 5 etape – parti integrante ale “sistemului de operare”
Talent Management for Performance (6 sesiuni care impreuna cumuleaza 12 de ore)

 

Chessboard Strategy for You

In goana dupa bani si traiul de la o luna la alta, asteptarea zilei de salariu, focusarea pe o suma fixa din care sa poti trai iti rapesc toata energia cu care te incarci in putinul timp liber?
Locul de munca il percepi ca pe o cursa a sobolanului din care ai vrea sa scapi?
Iti doresti sa iti gasesti chemarea si nu doar un loc de munca oarecare?

In momentul in care te-ai decis sa gasesti raspunsurile la intrebarile de mai sus, sa iti intelegi si reconfigurezi mintea, sa o reprogramezi pentru ca ea sa iti devina aliat si sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti, aplica la Chessboard Strategy for You.
In cadrul acestui program vei fi ghidat prin intrebari, tehnici, exemple si modele astfel incat sa experimentezi perspective noi si sa-ti gasesti raspunsurile
Contacteaza-ne