Talent Management for Performance

Talent Management for Performance (TMP) este o abordare cladita pe motivatia interna, in jurul nevoii de a face lucrurile pentru ca ele conteaza, pentru ca ne place, fiindca sunt interesante si pentru ca ele sunt parti ale unui ceva important pentru noi si pentru lumea in care traim. TMP te invata cum sa-ti hranesti valorile, atitudinea si motivatia, astfel incat sa-ti folosesti la maximum competentele si abilitatile dobandite care, impreuna cu actiunea propriu-zisa, te conduc spre rezultatul dorit.

Cine suntem


Suntem o echipa de specialisti in programare neurolingvistica care te poate ghida in procesul de redescoperire si redefinire a ceea ce-ti doresti sa fii. Ca rezultat vei sti cum gandesti si cum iti folosesti mintea, cum sa utilizezi limbajul si cum te afecteaza acest lucru si cum sa iti comanzi actiunile ca sa-ti atingi scopurile.

In calitate de integratori MindCode, intelegem si analizam fiecare profil in parte, oferind membrilor cheie dintr-o companie imaginea clara a dinamicii si interactiunii dintre profilul fiecarei persoane si rolul pe care il joaca in cadrul business-ului. Pentru a avea rezultate de exceptie si oameni motivati, integram in cel mai eficient mod programele Mindcode de excelenta in comunicare si vanzari, de invatare si motivare, de relationare si colaborare, atat de necesare unei afaceri care isi doreste sa fie perceputa de catre beneficiari ca fiind un business cu efecte maxime.


Echipa Mindcode


Mihaela Ioanitescu

Owner Mindcode - Master Practitioner in NLP, Consultant Inventory Work-Atitude-Motivation, cu experienta de mai bine de 15 ani in domeniul resurselor umane


"Pentru mine cunoasterea continua, care dezvaluie modelele ascunse si dinamicile care leaga partile de intreg este principala preocupare. Gandesc in termeni de competente si rezultate, vad autoritatea ca fiind contextuala si bazata pe expertiza. Cred cu tarie ca oamenii pot cu adevarat sa performeze doar atunci cand fac cu placere ceea ce fac."

Ioana Brunet

Managing Partner Mindcode - Sociolog, Practitioner in NLP, experienta in resurse umane si relatii cu clientii


"Cred in curiozitatea si creativitatea innascute ale oamenilor si in motivatia lor de a construi lucruri extraordinare atunci cand se afla in locul potrivit. Mai cred ca fiecare dintre noi are dreptul si datoria de a gasi acel loc in timpul pe care il are la dispozitie. Pentru mine Mindcode este locul in care pot sa construiesc impreuna cu cea mai tare echipa pe care n-ai cunoscut-o inca, dar care iti poate schimba viata (atunci cand iti doresti acest lucru)."

Mihai Vasilescu

Grafician, Master Practitioner in NLP, Trainer


"Cred ca fiecare om are un izvor nelimitat de resurse care ii ofera acces la un univers infinit de posibilitati in viata. De asemenea, mai cred ca pentru a descoperi si utiliza aceste resurse, o comunicare eficienta este la fel de vitala ca si respiratul. Ca trainer si integrator, misiunea mea este sa ajut oamenii sa-si gaseasca calea catre acel izvor, pentru a trai asa cum doresc. Mai exact, sa invete sa comunice eficient – cu ei insisi si cu ceilalti – si astfel sa-si transforme viata."

Marius Mandache

Content creator, Content writer, Blogger


"Pasionat de advertising și fotografie, concep si creez conținut media și când dorm, visez texte simpatice, promovez cu bucurie în Social Media brandul MindCode ca să afle cât mai multă lume de cât de faini suntem. MindCode este locul în care mă simt mai bine decât acasă și în care simt că evoluez și că mă reinventez."